Catfishing platformama: Poboljšajte svoje catfishing tehnike uz pomoć Of Time ispituje platformama!

Som se nalaze sve više u svijetu. Antarktika je jedini izuzetak. Razne som u raznim dijelovima svijeta. Nakon što je informacija ribolov na pravo som će vam omogućiti da imaju veće šanse da ih uhvatiti jednostavno.

Uglavnom Carolina Rig, imam kuku s 18-inčnim vođa vezan na svoj barel okretnog, koji je povezan s glavne linije, što je, gdje je spojen vaš jaje visak. Moj brod je opremljen s nositeljima čelična šipka, ručno upravlja trolling motora, dvije ribe pronalaženju veliki dip internetu i marker plutačama. Moj oprema nije najskuplji ali je praktična. Glavna stvar za zapamtiti je da bi sve ono što gear koristite u izvanrednom stanju. Brojni znaju sve i lijepo o katastrofama koje mogu biti uzrokovane stare linije i nepravilno zbrinuta ribolovne opreme i velikih blues će provjeriti sve iz vaših čvorova svojim nositeljima štapića. Ako je slaba, što će ga izložiti.

Ne biste vjerovali da puno o veličini linije štapa, jer naknadne linija vodiči raditi s većinom šipke. Koristeći značajne težine moglo podijeliti manje veličine šipke, kako bi bili sigurni da imaju snažniji jedan. Pokušaj koristite manju lijevanje prijedlog staviti manju količinu napora uz šipku.

Možete koristiti neki smrdljivi mamac da bi ispred vremena, ili možete koristiti neki drugi mamac. Mamac je najvažnija komponenta som ribolov i mjesto je drugi najbitnije. Ako ste mamac je stinky, onda mačke će doći i otkriti ga.

Ponedjeljak tradicionalni početak letjeti ribolov razdoblju, iako ti vrijeme mnogi letjeti ribe sve yr otvoriti ili posebnim zakonima vodama. Svi lokalni potoci i potoci će biti otvoren do trouth ribolov svih vrsta, te uhvatiti i pokretanje više nije obvezno, ali je uvijek sugerirao. U Dave Limun govora diljem posljednjih tjedana Al Hazzard TU banket, spomen je proizveden od dobrog rade od duge kroz Cayuga zaljeva. Jezero-drže duge su obično veliki izbor za otvarača, osim, naravno, jedan voli gužve. Za ribič preferiraju samoću, usredotočite se na ribolov udaljenijim mjestima pitke vode ili jedinstvenih propisa vodama. Uz temperature u porastu, neki bug aktivnost može biti struje za otvarač. Stonefly i Midge dizajni su obično velike mogućnosti, kao što su mlazovi i više standardnih nimfe.

Početni faktor koji želim vjerovati o je normalno soma pokret tijekom proljeća. Som presele iz svojih zimskih rupe na mrijestilišta. U zimi, najveći som će biti u dubokim rupama u nizvodno dijelovima rijeke. Kao što se zagrije vodu, primijetit ćete da je som početi prijenos prema plići uzvodno dijelovima rijeke. Diže pitke vode koja obično dolazi s proljetnim kišama daje soma priliku da koriste rupe da ne mogu normalno koristiti. Što znači da će imati pristup izvorima hrane koji se nisu prije. Ovaj pokret je također izgledi som svojim mrijestilišta.

Ovo su samo neke od najpopularnijih pastrve mamci dostupni. Svi ovi mamci su korišteni od strane pastrve entuzijasta već godinama, tako da se ne može ići netočne s bilo koje od njih.