Minnesota ribolov Putovanje

Ako imate nipošto bio na jednom od onih Kanađanin štuka ribolov ili odmor onda ste jednostavno ne znate što nedostaje. Fantastičan Kanadski vani, Kanađani Rockies, vjetar puše i čudovište štuka uhvaćena u vašem štap za ribolov (to bi bilo sjajno, zar ne?) Pa, sve to može postati stvarnost, ako idete na kanadsko štuke ribolovnog putovanja. Dopustite da vidimo što to znači i što vam je potrebna kako bi se u kupnju za početak ove vrste putovanja.

Lake County PerchFest Korištenje mjesto na jezeru Metroparks Fairport Harbor Lakefront Park (25 ral jezero Erie Beach Park), family- ugodna, tri radna dana PerchFest će značajka Lake Erie smuđ ribolov turnir a pobjednik prima 500 dolara i 75 dolara sadašnjosti certifikat od Marc-a.

Moguće je da ćete biti iznenađeni kako bi saznali da je jedan od najboljih načina da se uhvatiti štuka je koristiti opremiti dizajniran za hvatanje smatra 1 članova njihovih obitelji, Muskie. Do-it-sebe Muskie rig može biti samo ono što želite dovesti u ogromnim štuka. Ići zajedno sa svojim Muskie rig, trebat će vam neki masivni mamac. Veliki izbor se sastoji od 8 “gavuni, čistača ili sardine. Ne može steći to na autohtone mamac trgovine? Moglo bi se pojaviti čudno da se kupnjom za ribe mamac na području trgovine, ali to može biti samo ono što trebate učiniti za kamate Ogroman trofej veličine štuka.

Kad Pike ribolov s deadbaits, što je od vitalne važnosti za obavljanje raznih mamaca. Postoji mnogo dana kada je, za priliku, skuša rep ne stvaraju trčanje, ali gavuni će se opet i opet. Na jednom slučaju nekoliko godina u prošlosti, nije bilo moguće dobiti raditi s pedeset posto skuša, ali pomoću sardina će postići uspjeh. Nakon nekoliko razdoblja, djeluje na srdele mogu zatvoriti, a to bi ispalo da je bitno da se vratiti na velike komade skuša početi ponovno uhvatiti. Dimenzija prednost je čest, osobito kada je štuka se hrane pržite u kasnu jesen. U ovom trenutku, veliki mamci često zanemaruju, a mogu zahtijevati da se koriste za male gavuni ili papaline.

Ne prehraniti svoju ribu. Kad početka jegulja ribolov akvarij je puno bolje da ih hraniti jednom radnom danu, jer to ukazuje na manje potrošiti, a ako imate ispravan način filter u spremniku za ovu gained’t biti problema. Ako imate pogrešan sustav za filtriranje i ne filtrirati dovoljno, to će doista izazvati probleme. Ako je u pitanju za određenu okolnost onda pitati na obližnjem dućanu, oni su obično vrlo knowledgable i željni pomoći. Ne zaboravite projekciju pH, tvrdoća, amonijaka, nitrita i rasponima pitke vode prije dodavanja ribe i svakako nastaviti probira nakon startanja o jednom po trideset dana razdoblja.

Najbitniji korak u pripremi svoje nightcrawlers za uređaj je odvojiti zdrave štramplice iz manjih, slabe puzati. To se zove uništavanje. U pravilu, bez obzira gdje ste kupili svoj borave mamac, idete dobiti kombinaciju velikih i loših crva. Otpadak malo vrste iz gomile i odvojiti barem 3 desetak štramplice za proces kondicioniranja.

Dakle, ako ste s obzirom na dobivanje na početku je slatkovodna riba akvarij onda ne bi mogao napraviti bolji izbor. To je užitak, to je zadovoljavajuće i to je uzbudljivo svaki i svaki dan. Vi gained’t požaliti, a vi ćete imati nove ribu prijatelje razgovarati. I nemojte reći da neće razgovarati s njima ‘cos hoćete.